طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خانگی با طعمی فوق العاده مخصوص فصل پائیز

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : دو شنبه 14 آبان 1397
نظرات

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خانگی با طعمی فوق العاده مخصوص فصل پائیز

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه ترشی لیته بادمجان را آموزش می دهیم.

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان ، ترشی لیته بادمجان ، ترشی لیته بادمجان کبابی ، ترشی لیته ، ترشی بادمجان ، طرز تهیه ترشی لیته خانگی

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته بادمجان

بادمجان :♥: یک کیلوگرم

سبزی معطر خرد شده (شامل: مرزه، ترخون، گشنیز، نعنا و جعفری) :♥: نیم کیلو

فلفل سبز تند :♥: 3 عدد

فلفل دلمه ای قرمز :♥: یک عدد

سیر :♥: 2 بوته

هویج :♥: 2 عدد

کلم پیچ سفید یا گل کلم :♥: 250 گرم

سرکه قرمز :♥: به میزان لازم

ادویه ی ترشی :♥: یک قاشق چای خوری

نعنای خشک :♥: یک قاشق غذاخوری

پونه ی خشک :♥: یک قاشق غذاخوری

زرد چوبه :♥: یک قاشق مرباخوری

نمک :♥: به میزان لازم

رز سرخ

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه ترشی لیته بادمجان به این صورت است که ابتدا باید

بادمجانها را خوب بشورید ، کلاه آنها را جدا کنید و آن ها را نصف کنید اما آنها را پوست نکنید.

یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید تا نرم شوند.

می توانید در این مرحله بادمجان ها را کبابی کنید تا طعم بهتری داشته باشند و ترشی لیته بادمجان کبابی داشته باشید.

وقتی بادمجان ها پختند آن ها را در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

بادمجان و سیر را داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا با هم مخلوط شوند.بسته به سلیقه تان می توانید خیلی آن ها را له کنید یا کمی درشت تر بگذارید بمانند.

کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید.

این مرحله هم کاملا سلیقه ای هست و می توانید سبزیجات را ریز خرد کنید.

سبزی معطر را هم بعد از شستن خرد کنید و به همراه ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک به مواد قبلی اضافه کنید.

مواد را داخل دبه یا ظرف شیشه ای بریزید و روی آن را سرکه بریزید.

ظرف ترشی باید کاملا تمیز باشد و خوب خشک شده باشد تا ترشی کپک نزند.

ترشی را به مدت 1 هفته یا بیشتر در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.

رز سرخ

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان ، ترشی لیته بادمجان ، ترشی لیته بادمجان کبابی ، ترشی لیته ، ترشی بادمجان ، طرز تهیه ترشی لیته خانگی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خانگی با طعمی فوق العاده مخصوص فصل پائیز



تعداد بازدید از این مطلب: 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود