مجموعه تلویزیونی بانوی عمارت به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد و به تهیه کنندگی مجید مولایی با بازی ستاره های سرشناس چون حسام منظور (ارسلان میرزا) ، پانته آ پناهی ها (افسرالملوک) ، اندیشه فولادوند ، مریم مومن (فخرالزمان) ، غزل شاکری ، مینا وحید (جواهر) ، شبنم فرشادجو ، رامتین خداپناهی و … در کنار چهره های تازه کار و جوان به ایفای نقش هایی متفاوت پرداختند. این سریال بـه قلم احسان جوانمرد نگارش شده اسـت.
مریم مومن بازیگر نقش فخرالزمان در سریال بانوی عمارت خواهر میرزا اسد شالچی (رامتین خداپناهی) و همسر ارسلان میرزا است.
تحصیلات :دارای مدرک کارشناسی ارشد تئاتر و فارغ التحصیل فوق لیسانس تئاتر از دانشگاه هنر و بازیگری
وضعیت تاهل : مجرد
یک خواهر و یک برادر بنام میلاد دارد.
مینا وحید اولین حضورش بازی در فیلم سینمایی دوران عاشقی در سال 93 به کارگردانی علیرضا رئیسیان بوده است که نام خودش را بر سر زبانها انداخت.
فیلمی که کاندیدای ده سمیرغ بلورین از جشنواره فجر شد. مینا وحید در این فیلم با بازیگرانی چون لیلا حاتمی، شهاب حسینی و فرهاد اصلانی همبازی بود.
" فیلمشناسی مینا وحید "
– سینمایی :
هایلایت 1396
کفش هایم کو؟ 1394
دوران عاشقی 1393
ساعت به وقت صفر 1390
– تلویزیون :
* بانوی عمارت 1397
* دختران حوا 1391
* شهرزاد 1393
بازیگران بانوی عمارت :
مجموعه تلویزیونی بانوی عمارت به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد و به تهیه کنندگی مجید مولایی با بازی ستاره های سرشناس چون حسام منظور ، پانته آ پناهی ها ، اندیشه فولادوند ، مریم مومن (فخرالزمان) ، غزل شاکری ، شبنم فرشادجو ، رامتین خداپناهی و … در کنار چهره های تازه کار و جوان به ایفای نقش هایی متفاوت پرداختند. این سریال بـه قلم احسان جوانمرد نگارش شده اسـت.
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه خورش انار به این صورت است که ابتدا باید
مرغ را مزه دار کنیم به این صورت که اول کمی روغن زیتون روی تمام سطح مرغ می مالیم سپس یکی از پیاز ها و 1 حبه سیر را رنده می کنیم و روی مرغ میریزیم.
نمک و فلفل و زردچوبه را هم روی مرغ می ریزیم و خوب همه جای مرغ را به مواد آغشته می کنیم تا مزه دار شود.
یکی دیگر از پیاز ها را ریز خرد می کنیم و همراه با سیر خرد شده در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند.
بعد از اینکه مرغ ها طعم دار شدن آن ها را درون روغن داغ و پیاز ها سرخ می کنیم.
رب انار را به مواد اضافه کنید و در روغن تفت دهید.حالا باید دانه های انار را به غذا اضافه کنید.
کمی نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مواد بزنید و به مقدار لازم روی خورش ناردون آب بریزید.حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود و خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل از چوب دارچین استفاده کنید و در آخر پخت آن را از خورش بیرون بیاورید.
در پایان پخت باید سس غلیظی در کنار مرغ داشته باشیم و مرغ نباید خیلی آبدار باشد.
اگر خورش خیلی ترش شده بود مقداری شکر را به غذا اضافه کنید.
می توانید انار را اواخر پخت اضافه کنید و درب تابه را نگذارید تا دانه های انار همان طور قرمز رنگ باقی بمانند.
اگر از گوشت غاز یا مرغابی استفاده می کنید مدت زمان پخته شدن خیلی بیشتر است و حدود 3 یا 4 ساعت است.
در بعضی از دستورهای پخت خورش انار از سبزی های معطر هم در سبزی استفاده می کنند.سبزیجات مرسوم برای تهیه خورشت انار جعفری ، گشنیز ، تره و شوید هستند که به راحتی در تمام نقاط کشور در دسترس هستند. البته در گیلان سبزیجات محلی مانند خالواش و چوچاق هم برای تهیه خورش انار مورد استفاده قرار می گیرند.
طرز تهیه خورش انار ترش و خوشمزه شمالی معروف به خورش ناردون
طرز تهیه ژله ویترینی یکی از شیک ترین و زیباترین دسر ها برای مهمانی
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه ژله ویترینی را آموزش می دهیم.
ژله تقریباً به پای ثابت همه مهمانی های ایرانیان تبدیل شده است . ژله بستنی ویترینی یکی از شیک ترین ژله های مجلسی است که با انواع میوه و مربا و یا ژله های کوچک می توان آن را تزیین کرد.ما در این مطلب طرز تهیه ژله ویترینی را آموزش می دهیم که داخلش ژله رولی قرار دارد.
برای هر بسته ژله یک پیمانه آب جوش روی ژله ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله کاملا حل شود.
بگذارید کمی خنک شود سپس نصف پیمانه بستنی را به آن اضافه کنید و با ژله مخلوط کنید.
زیاد ژله را به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشید.
یک سینی مستطیلی شکل آماده کنید و کف آن را سلفون بگذارید تا در هنگام رول کردن ژله راحت باشید. ژله را داخل سینی بریزید و آن را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
وقتی ژله گرفت آن را از طول برش های نازک زده و رول کنید.اگر بخواهید رول های ژله شبیه گل رز شوند و حالت دالبر پیدا کند، یک طرف برشها به شکل دالبر باشد.
توجه داشته باشید ژله ضخیم نباشد چون موقع رول کردن ترک میخورد و مقدار آب و بستنی کم یا زیاد نشود.
مدت گذاشتن در یخچال نیز به اندازه باشد چون اگر بیشتر از حد باشد و ژله خیلی سفت شود باز ترک میخورد.
حالا به سراغ درست کردن ژله اصلی یعنی ژله ویترینی می رویم.مقداری ژله آلوورا درست کنید و درون قالب کمی از آن را بریزید.
قالب را درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. سپس روی آن را ژله رولی یا ژله رولی گل رز یا انواع میوه بچینید.(بستگی به سلیقه و حوصله خودتان دارد).
سپس دوباره کمی ژله آلوورا بریزید تا رول ها فیکس شوند و باز درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
مجددا ژله آلوورا بریزید ، تا روی رولها را بپوشاند.توجه داشته باشید که در تمام این مدت قالب را کج نگه میداریم تا ژله ویترینی ما یک طرفه باشد.
حالا مقداری ژله بستنی که کمی خنک شده باشد درون قالب ریخته و تا زمانی که ژله کاملا سفت شود درون یخچال نگهداری کنید.
برای تهیه ژله آلوورا هر بسته ژله را با یک و نیم پیمانه آب جوش مخلوط کنید و به حالت بن ماری آن را حل کنید.
برای تهیه ژله بستنی هر بسته ژله آلوورا با یک لیوان آب جوش که به حالت بن ماری قرار دهید.سپس نصف لیوان بستنی اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
قالب ژله را در یخچال بگذارید تا سفت شود سپس آن را 30 ثانیه در آبجوش قرار دهید تا ژله از قالب به راحتی خارج شود.
طرز تهیه ژله ویترینی یکی از شیک ترین و زیباترین دسر ها برای مهمانی