طرز تهیه بقچه بادمجان بسیار خوشمزه با ظاهر زیبا مخصوص مهمانی (بادمجان حصیری)

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان 1397
نظرات

طرز تهیه بقچه بادمجان بسیار خوشمزه با ظاهر زیبا مخصوص مهمانی (بادمجان حصیری)

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه بقچه بادمجان را آموزش می دهیم.

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه بقچه بادمجان

بادمجان :♥: 1 کیلو گرم

گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم

پیاز :♥: 2 عدد

گوجه فرنگی :♥: 2 عدد

رب گوجه فرنگی :♥: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه :♥: به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن :♥: به میزان لازم

طرز تهیه بقچه بادمجان ، بقچه بادمجان ، بادمجان حصیری ، طرز تهیه بادمجان حصیری ، boghche bademjan

رز سرخ

طرز تهیه بقچه بادمجان

به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازک برش دهید.

سپس به مدت 1 ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان از بین برود و در حین سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.

بعد از این مدت بادمجانها رو آبکشی کنید و بگذارید تا خشک شوند بعد در روغن داغ سرخ کنید.

یکی از پیازها را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

مقداری نمک و ادویه دلخواه به گوشت بزنید و با دست گوشت را ورز دهید.

به اندازه یک گردو از گوشت ها را بردارید و آن ها را قلقلی کنید سپس در کمی روغن تفت دهید تا سرخ و پخته شوند.

برای درست کردن بقچه بادمجون 2 تا از برش های بادمجان را بردارید و آن ها را مثل بعلاوه روی هم بذارید.

یکی از گوشت های قلقلی را دقیقا وسط دو بادمجون بگذارید و بادمجان ها را روی هم تا کنید.

به این صورت که ابتدا بادمجان زیری رو تا کنید بعد بادمجون رویی را روی آن تا کنید و با کمک یک خلال دندون اونو محکم کنید.

بقچه ها را باید داخل سس بگذاریم تا خوب پخته شوند.

برای تهیه سس یک عدد از پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

رب گوجه را هم در روغن تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

بعد گوجه ها را نصف کنید و در تابه روی پیاز ها بریزید.

مقداری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.

سپس بادمجان های بقچه شده را به مدت نیم ساعت درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم پخته شوند.

بعد از پخت آن را در ظرفی چیده و با سلیقه خودتان تزئین کنید.

طرز تهیه بقچه بادمجان ، بقچه بادمجان ، بادمجان حصیری ، طرز تهیه بادمجان حصیری ، boghche bademjan

رز سرخ

طرز تهیه بقچه بادمجان بسیار خوشمزه با ظاهر زیبا مخصوص مهمانی (بادمجان حصیری)



تعداد بازدید از این مطلب: 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود