آموزش طرز تهیه سالاد کلم سفید بسیار خوشمزه و راحت برای مهمانی ها

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : چهار شنبه 2 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه سالاد کلم سفید

سالاد کلم سفید ، سالاد کلم سفید و ذرت ، طرز تهیه سالاد کلم سفید

با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد کلم سفید را برایتان آموزش دهیم.سالاد کلم سفید طعم فوق العاده ای دارد و به همین خاطر است که طرفداران زیادی هم دارد.اگر به منوهای رستوران ها نگاه کنید متوجه می شوید که سالاد کلم سفید پایه ثابت تمام منو ها هست. این سالاد از کلم سفید و کشمش و هویج و سس مایونز تشکیل شده است و بسته به ذائقه تان می توانید مواد دیگری مثل جعفری خرد شده ، مغز گردو ، کلم قرمز را هم به ترکیب این سالاد اضافه کنید.حتی می توانید به جای ترکیب سس و ماست از سس های دیگر مخصوص سالاد استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم سفید
کلم سفید 1 عدد
هویج 2 عدد
کشمش پلویی 200 گرم
ذرت  نصف پیمانه
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
ماست 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کلم سفید

مراحل تهیه سالاد کلم سفید به این صورت است که شما اول باید کلم سفید را به کمک چاقوی تیز و تخته ساطور به صورت نوارهای خیلی باریک خرد کنید. ریز خرد کردن کلم تاثیر زیادی روی زیبایی سالادتون داره.

بعد از اینکه کلم ها را خرد کردید آن ها را در آب مدتی بخیسانید و چند مرتبه آبکشی کنید تا حسابی تمیز شوند. بگذارید آب کلم ها خشک شود تا آب داخل ظرف سالاد جمع نشود.

وقتی مطمئن شدید کلم ها خشک شدند آنها را درون ظرف مخصوص سالاد بریزید و هویج ها را با رنده درشت روی کلم ها رنده کنید. بعد کشمش و ذرت را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.البته بهتر است کشمش ها را 5 دقیقه داخل آب خیس کنید تا نرم شوند. سالادتان آماده است و حالا باید مشغول کار اصلی یعنی درست کردن سس شویم.

در ظرفی ماست و سس مایونز را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.می توانید از 1 قاشق غذاخوری شکر هم بسته به ذائقه تان در سس استفاده کنید.وقتی سس آماده شد آن را روی سالاد بریزید و همه جای سالاد پخش کنید.روی سالاد سلفون بکشید و آن را برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد سالاد برود.



تعداد بازدید از این مطلب: 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود