طرز تهیه ژله رولی با بستنی در منزل به همراه نکات ترک نخوردن ژله

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : سه شنبه 22 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه ژله رولی

ژله رولی ، ژله رولتی ، طرز تهیه ژله رولی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ژله رولی را برایتان آموزش دهیم. یکی از چیزهایی که به سفره تان رنگ می دهد و باعث می شود سفره زیبا و شکیل باشد ژله است مخصوصا اگر در شکل های مختلف و با سلیقه درست شود. ژله رولتی را می توانید در رنگ های مختلف درست کنید و در یک دیس بچینید تا همه را سورپرایز کنید. این نوع ژله با بستنی یا خامه تهیه می شود و به کمی حوصله نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه ژله رولی
پودر ژله (طعم و رنگ دلخواه) 1 بسته
بستنی وانیلی 2 قاشق غذا خوری
آب جوش 1 لیوان

طرز تهیه ژله رولی

مراحل تهیه ژله رولی به این صورت است که ابتدا پودر ژله تان را در 1 لیوان آب جوش حل کنید تا یک مایع شفاف به وجود بیاید. مایع را کنار بگذارید تا خنک شود. بستنی را هم باید از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شود.

حالا بستنی را به ژله اضافه کنید. در این مرحله نباید خیلی بستنی را در ژله هم زد این کار باعث می شود در آخر ژله به دست آمده تک لایه می شود.

یک سینی مستطیلی انتخاب کنید و کف آن را با سلفون بپوشانید طوری که لبه های آن هم پوشیده شود. ژله بستنی را داخل سینی بریزید و سینی را با احتیاط داخل یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.

در هنگامی که سینی را داخل یخچال می گذارید خیلی مواظب باشید تا بستنی در یک طرف سینی جمع نشود چون در رول کردن ژله به مشکل می خورید و باعث می شود ژله پاره شود.بعد از 2 ساعت که ژله سفت شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و با چاقو از طول برش های 3 سانتی بزنید طوری که عرض ژله 3 سانت باشد و طول ژله ها برابر طول سینی باشد. حالا با احتیاط از لبه ژله شروع به رول کردن ژله کنید و ژله ها را داخل ظرف سرو قرار دهید و برای 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.



تعداد بازدید از این مطلب: 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود