طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و عالی یک غذای سنتی ایرانی

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : سه شنبه 29 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان ، کشک و بادمجان ، طرز تهیه کشک بادمجان

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کشک بادمجان را برایتان توضیح دهیم. کشک بادمجان یک غذای خوشمزه نونی است که طرفدار های زیادی داره مخصوصا اگه با کشک و سیر زیاد درست بشه. کشک بادمجان گزینه خوبی برای پذیرایی در مهمانی هاست که در کنار غذای اصلی سرو بشه و به صورت های مختلف می تونید اون رو درست کنید مثل کیک کشک بادمجان ، کشک بادمجان در نان های تارت و ...

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان 1 کیلو
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد
کشک به میزان لازم
نعناع 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان

برای تهیه کشک بادمجان پوست بادمجان ها را بگیرید و بعد آن ها را برای 1 ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود. بعد از این مدت بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید و بگذارید خشک شوند سپس در روغن داغ دو طرفشان را سرخ کنید. حالا 1 لیوان آب روی بادمجان ها بریزید و بگذارید برای نیم ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند. بعد به کمک گوشکوب بادمجان ها را کاملا له کنید.

پیاز را رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید و در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید سپس نعناع را در روغن تفت دهید . بادمجان های پخته و له شده را به مواد اضافه کنید. حالا نوبت رنده کردن سیرها روی بادمجان است تا عطر و طعمش پخش شود.مواد را خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و وقتی که حس کردید کشک بادمجان شل و آبکی نیست تابه را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. در آخر هم کشک را با سلیقه خودتان روی غذا بریزید و تزیین کنید. می توانید بعد از اینکه تابه را از روی حرارت برداشتید کشک را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود