آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی خوشمزه و خیلی آسان در منزل

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : سه شنبه 5 تير 1397
نظرات

طرز تهیه کیک کاکائویی

کیک کاکائویی ، کیک کاکائویی خیس ، طرز تهیه کیک کاکائویی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک کاکائویی را برایتان آموزش دهیم. کیک کاکائویی مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است و در کنار یک فنجان قهوه فوق العاده می شود. اگر این کیک را با خامه مخصوص و فرم گرفته تزئین کنید گزینه بسیار خوبی برای کیک تولد است.

مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی
تخم مرغ 3 عدد
پودر کاکائو نصف پیمانه
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
کره یا روغن مایع 100 گرم
ماست یا شیر 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کاکائویی

برای تهیه کیک کاکائویی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن حدود 5 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا پف دار شوند بعد وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید .

در ظرفی دیگر کره و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو را روی مواد الک کنید. حتما پودر کاکائو را الک کنید تا در کیک گلوله گلوله نشود. حالا تخم مرغ های هم زده شده را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. آرد و بکینگ پودر را هم با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید این کار باعث می شود بافت کیک نرم و لطیف شود. در آخرین مرحله آرد را باید طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و مواد را در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد. مایه کیک آماده است آن را در قالب دلخواه بریزید و در فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد معادل 375 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از این مدت کیک را از فر بیرون بیاورید و نوک چاقو یل خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید اگر چیزی به چاقو نچسبیده بود یعنی کیک پخته است و آماده خوردن است.

روی کیک را می توانید با شکلات ذوب شده و خامه فرم گرفته و اسمارتیزهای شکلاتی تزیین کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود