طرز تهیه خورش ماست خوشمزه با گوشت گوسفند یک غذای محلی اصفهانی

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : پنج شنبه 7 تير 1397
نظرات

طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست ، طرز تهیه خورش ماست

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش ماست را برایتان آموزش دهیم. خورش ماست از غذاهای خوشمزه و سنتی شهر اصفهان است. این خورش مثل حلیم کش دار است و به صورت سرد خورده می شود و با بقیه خورش ها کمی متفاوت است در واقع به یک نوع دسر و پیش غذا شبیه هست. برای تهیه این غذا باید حتما از گوشت گردن گوسفند استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش ماست
گوشت گردن گوسفند 300 گرم
ماست شیرین
3 پیمانه
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده
2 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
1 عدد
شکر نصف پیمانه
گلاب 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش ماست

برای تهیه خورش ماست ابتدا گوشت را با پیاز و مقداری زردچوبه و فلفل و 1 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. در انتهای پخت مقداری نمک هم به گوشت اضافه کنید. بعد از پختن گوشت استخوانهایش را جدا کنید و آن را با گوشکوب حسابی له کنید تا کش دار شود اگر با گوشکوب برقی اینکار را انجام دهید خیلی راحت تر است. اگر از آب گوشت چیزی باقی مانده بود به گوشت له شده اضافه کنید تا خشک نباشد.

زرده تخم مرغ ، شکر و ماست را در یک ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از گذشت چند دقیقه گوشت له شده را هم به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در آخرین مرحله باید زعفران را اضافه کنید. هر چه از زعفران بیشتری استفاده کنید طعم و عطر خورش بیشتر می شود. خورش شما باید در آخر خیلی کش دار باشد. وقتی خورش به این حالت رسید گلاب را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید. خورش را در ظرف های سرو بریزید و برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود. هر چه این دسر بیشتر داخل یخچال بماند خوشمزه تر می شود.



تعداد بازدید از این مطلب: 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود