طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله بسیار خوشمزه و پر خاصیت + نکات مهم

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : سه شنبه 12 تير 1397
نظرات

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله

سیر ترشی ، سیر ترشی هفت ساله ، طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله را برایتان آموزش دهیم. سیر ترشی از ترشیجات خوشمزه و پرطرفداری است که همراه غذا مصرف می شود و خاصیت های درمانی زیادی هم دارد. 

سیرترشی یک چاشنی مدبره است، چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و‌ تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از 7 سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسند. ترشی 7 ساله سیر دارای خواص فراوان، هم از نظر دارویی و هم از نظر غذایی بوده و به عبارتی، هم غذای دارویی محسوب می‌شود و هم داروی غذایی. سیرترشی ، تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبع ها و برای هر فردی با هر مزاجی چه بلغمی، چه سودایی، چه صفرایی و چه دموی‌ مزاج مناسب بوده و به دلیل اعتدال طبعی که دارد حتی بیماران نیز می‌توانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هفت ساله
سیر 1 کیلو گرم
سرکه قرمز 1 لیتر
نمک 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله

برای تهیه سیر ترشی بهتر است از سیر تازه که در فصل بهار موجود است استفاده کنید. سیر ها را فقط پوست رویشان را بگیرید در حدی که سیرها به شکل درسته در کنار هم مانده باشند و فقط یک لایه از پوستشان را باید بگیرید.

سیرها را داخل مقداری آب بخیسانید تا اگر داخلشان کثیف هست در آب تمیز شوند. بعد از اینکه سیر ها در آب خیس خوردند آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. یک ظرف شیشه ای تمیز بردارید و آن را بعد از شستشو دادن بگذارید کامل خشک شود. ظرف و سیر برای ترشی گرفتن باید حتما خشک باشند چون در غیر این صورت باکتری در ترشی ایجاد می شود.

حالا سیر ها را داخل ظرف بریزید و سرکه را روی سیر بریزید تا ظرف کاملا پر شود و سیرها داخل ظرف غوطه ور شوند. در آخر نمک را بریزید و درب ظرف را محکم ببندید و ظرف را در جای گرم و دور نور از نور خورشید قرار دهید. این سیر ترشی بعد از گذشت 2 ماه قابل مصرف است ولی اگر میخواهید 7 ساله شود و خواصش بیشتر شود نباید از آن استفاده کنید. هرچه این ترشی بیشتر بماند رنگش تیره تر خواهد شد و شیرین تر می شود. در صورت تمایل می توانید مقداری نبات یا عسل را داخل ظرف سیر ترشی بریزید تا طعم ترشی کمی ملس تر شود. بهتر است برای اینکه سیر ترشی کهنه شود و خواصش بیشتر شود سرکه را سرد به سیرها اضافه کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود