طرز تهیه بستنی سرخ شده با طعمی فوق العاده بی نظیر مخصوص عصرهای تابستانی

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : دو شنبه 18 تير 1397
نظرات

طرز تهیه بستنی سرخ شده

بستنی سوخاری ، بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه بستنی سرخ شده را آموزش دهیم. بستنی از دسرهایی خوشمزه ای هست که همه کوچکترها و بزرگترها از خوردنش در یک روز گرم لذت می برند. بستنی سوخاری یک نوع متفاوت از بستنی است که طعم فوق العاده ای دارد و خیلی هم راحت تهیه می شود. بستنی سرخ شده در قاره آمریکا اختراع شده اما آنقدر خوشمزه بود که خیلی زود در آسیا هم محبوب شد. چینی ها با ایجاد تغییراتی بر روی این بستنی ورژن چینی آن را درست کردند که خیلی هم محبوب شده است. این بستنی ترکیبی از خمیر سرخ شده و مقداری بستنی سرد و خوشمزه هست.

مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ شده
بستنی وانیلی 2 لیوان
کورن فلکس صبحانه 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
شیر 1 قاشق چای خوری
روغن به میزان لازم

** کورن فلکس یک محصول فرآوری شده از غلات و آرد غلات هست که اغلب از آرد ذرت تهیه می شود و می توانید از سوپرمارکت تهیه کنید. به جای کورن فلکس از گردو و بادام و بسکویت پودر شده می توانید استفاده کنید **

طرز تهیه بستنی سرخ شده

برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی را به کمک قاشق اسکوپ به شکل توپ های متوسط در بیاورید و آن ها را در ظرفی قرار دهید و برای مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.در ظرفی تخم مرغ را بشکنید و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. بستنی ها را از فریزر خارج کنید و آن ها را درون مخلوط تخم مرغ بغلطانید و سپس در مخلوط کورن فولکس قرار دهید تا تمام سطحش به این مواد آغشته شود.

توپ های بستنی را داخل ظرف قرار دهید و دوباره به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. مقداری روغن داخل تابه بریزد و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . توپ های بستنی را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید و بعد از 30 ثانیه که کمی طلایی شدند آن ها را از روغن خارج کنید. در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون اگر بستنی زیاد داخل روغن بماند آب می شود فقط در حدی که دور بستنی طلایی شود. بستنی سوخاری را در ظرفی قرار دهید و آن را با سس شکلات تزیین کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود