طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات بسیار خوشمزه با پودر ژلاتین و پنیر خامه ای

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : چهار شنبه 17 مرداد 1397
نظرات

طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات

چیز کیک قهوه ، چیز کیک قهوه و شکلات ، طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات ، cheesecake coffee

چیز کیک قهوه و شکلات از دسر های خوشمزه و پر طرفدار در کل دنیاست. چیزکیک (یا کیک پنیر) شیرینی است که از پنیر خامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه تهیه می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند (گرم) یا غیر پخته (سرد) که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش دسر همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک قهوه و شکلات
کیک شکلاتی 1 عدد
ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
پنیر ماسکارپونه 300 گرم
قهوه فوری 2 قاشق غذا خوری
خامه شیرین فرم گرفته
300 گرم
آب نصف پیمانه

**ما در این دستور از کیک شکلاتی آماده استفاده کرده ایم ولی اگر در دسترستان نیست می توانید از بیسکویت های شکلاتی خرد شده استفاده کنید **

طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات

برای تهیه چیزکیک قهوه و شکلات ابتدا باید پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و با مقدار کمی آب سرد مخلوط کنید. ظرف ژلاتین و آب را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. حالا قهوه فوری را به ژلاتین اضافه کنید تا زمانی که قهوه کاملا در آب حل شود.

در کاسه ای پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای) را با خامه شیرین فرم گرفته و ژلاتین مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا داخل یک قالب مناسب یک لایه از کیک را برش دهید و قرار دهید و از مخلوط پنیر و ژلاتین روی کیک بریزید. با پشت قاشق مخلوط را صاف روی کیک پهن کنید. بهتر است از قالب کمربندی برای تهیه چیز کیک استفاده کنید. چیز کیک را برای مدت 3 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.



تعداد بازدید از این مطلب: 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود